Give Away!

Moederdagactie! Wie zet jij in het zonnetje?

Zes webshops hebben de handen ineengeslagen om jouw moeder, tante, oma of een andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten.

De komende weken heeft elke shop een unieke code waarmee je een extraatje toegestuurd krijgt bij je bestelling. Het enige wat je hoeft te doen is je winkelmandje te vullen en bij het afrekenen de code bij de opmerkingen te plaatsen.

Dit zijn de andere vijf deelnemers:

Hannehaves: voor de mooiste bohemien Ibiza sieraden. [br]Houtmoed: mooie en unieke woonaccessoires, handmade by houtmoed. [br]Roppingi: de webshop, gevuld met mooie, grappige en handige hebbedingen uit Japan. [br]Bracelets for Men: armbanden, niet alleen voor mannen, maar ook voor stoere moeders. [br]Paper Time: unieke plan-tools voor iedereen.

 

Paper Time: www.paper-time.nl

Deze week (week 15) staat Paper Time in de schijnwerper. Deze webshop vol paper goodness is van Marloes Lubberding. Van oorsprong een grafisch ontwerper, dus alles wat je in de webshop ziet is ook haar eigen ontwerp.

Heb jij moeite om structuur te houden, je werk te plannen of teveel ideeën om te onthouden? Voor al je plan-struggles heeft Paper Time wel een oplossing. Van Werkplanner en handige Bureaulegger tot Stationary pakket. Daarnaast vind je verschillende digitale tools en losse schriften en notitieboekjes.

Alles in zachte tinten en glanzende materialen. Want wie zegt dat planning saai moet zijn?

Koop je deze weken dus iets bij Paper Time, vul dan de code: URFENOGEL in en je krijgt een mooi roze schriftje cadeau.
– – – – – –
Hoe werkt de actie:
1. De actie loopt van 5 april t/m 10 mei
3. Je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag.
4. Je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code bij de opmerkingen (dus niet bij het korting-veld) Het opmerkingen-veld kom je vanzelf tegen als je aan het afrekenen bent.
5. Je mag zo vaak bestellen als je zelf wilt.
6. Bezoek ook de andere webshops voor hun unieke give-away.

Zie je iets leuks bij de andere shops? Vul dan de code URFENOGEL in bij de opmerkingen en dan ontvang je de goodie van de webshop waarbij je je bestelling plaatst.

Veel shop-plezier!

Deel dit bericht met vrienden

IK STOP!

Halloween

halloween_trickortreat-2020actie02

Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Kerstportret

Familie_dynamisch-kerst15

Wij gaan verhuizen!

Huisportretblog-barbara02