Huisportret

Je (t)huis verdient zeker ook een mooie illustratie. Want daar waar je lief en leed deelt, de lekkerste kopjes koffie drinkt en de gezelligste verjaardagen viert mag ook gezien worden. Het perfecte cadeau voor die lieve buurvrouw die gaat verhuizen, of laat aan iedereen zien waar je naar toe gaat!

Wil je graag een mooie herinnering van je huis, je geboortehuis, je nieuwe huis, je trouwlocatie of je oude school? Of wil je dat watertje in het park laten zien, waar je je aanzoek kreeg. Of misschien wel dat hele leuke bedrijf waar je zo lang gewerkt hebt (als cadeau te krijgen ook heel erg bijzonder voor de pensionado).

De illustraties worden getekend in de stijl van STUDIO URF&OGEL en is dus een creatieve interpretatie van de foto’s die je zelf toestuurt. Natuurlijk niet op de millimeter nauwkeurig, maar het gevoel en de sfeer bepalen we samen! Want dat is wat een huis een thuis maakt.

Hieronder zie je alvast een paar voorbeelden van huizen die ik in opdracht heb mogen illustreren.

Informatie

Wil je weten wat een huisportret ongeveer gaat kosten? Natuurlijk begrijp je dat elk huis anders is en de prijs afhankelijk  is van de hoeveelheid details die je wilt laten zien en het starttarief van een huisportret begint bij  €145,-. (je krijgt hiervan dan een digitaal bestand)

Als je nog grote extra’s bij je huis wilt laten tekenen (bijvoorbeeld, de tuin, garage, achtergrond etc.) dan kan dat ook. Maar ook die vrolijke kat kan voor het raam verschijnen, of misschien loopt de huis-duif wel over de heg. Omschrijf bij je aanvraag goed wat je wilt, zodat je een passende prijs toegestuurd krijgt.

Bestellen

Bestel via de volgende link het huisportret. Vul de lege velden in en omschrijf zo goed mogelijk het huis. Geef ook aan welke details van bijvoorbeeld de tuin, huisdieren of poppetjes je wilt gebruiken in je portret. Ook een fiets, bakfiets of zo kan erbij gezet worden.

Het bedrag dat je betaalt bij het bestellen van een portret is een aanbetaling. Als het portret klaar is (nadat het goedgekeurd is door jou, via de mail) volgt een betaalverzoek voor het resterende bedrag. Bestel hier je huisportret!

SUO_prinsenboschlaan01

Huisportret – offerte

0,00

Ja, ik wil graag een offerte!

Wil je weten wat jouw huisportret zou kosten? Omschrijf wat je wilt hebben (soort huis, details, tuin, garage, huisdieren en dergelijke) en je krijgt een offerte via de mail toegestuurd.