skip to Main Content

Huisportret

Je (t)huis verdient zeker ook een mooie illustratie. Want daar waar je lief en leed deelt, de lekkerste kopjes koffie drinkt en de gezelligste verjaardagen viert mag ook gezien worden. Het perfecte cadeau voor die lieve buurvrouw die gaat verhuizen, of laat aan iedereen zien waar je naar toe gaat!

Wil je graag een mooie herinnering van je huis, je geboortehuis, je nieuwe huis, je trouwlocatie of je oude school? Of wil je dat watertje in het park laten zien, waar je je aanzoek kreeg. Of misschien wel dat hele leuke bedrijf waar je zo lang gewerkt hebt (als cadeau te krijgen ook heel erg bijzonder voor de pensionado).

De illustraties worden getekend in de stijl van STUDIO URF&OGEL en is dus een creatieve interpretatie van de foto’s die je zelf toestuurt. Natuurlijk niet op de millimeter nauwkeurig, maar het gevoel en de sfeer bepalen we samen! Want dat is wat een huis een thuis maakt.

Hieronder zie je alvast een paar voorbeelden van huizen die ik in opdracht heb mogen illustreren.

Informatie

Wil je weten wat een huisportret ongeveer gaat kosten? Natuurlijk begrijp je dat elk huis anders is en de prijs afhankelijk  is van de hoeveelheid details die je wilt laten zien en het starttarief van een eenvoudig huisportret is €95,-.

Als je nog grote extra’s bij je huis wilt laten tekenen (bijvoorbeeld, de tuin, garage, achtergrond etc.) dan kan dat ook. Maar ook die vrolijke kat kan voor het raam verschijnen, of misschien loopt de huis-duif wel over de heg. Omschrijf bij je aanvraag goed wat je wilt, zodat je een passende prijs toegestuurd krijgt.

Ja, ik wil graag een offerte!

Wil je weten wat jouw huisportret zou kosten? Omschrijf wat je wilt hebben (soort huis, details, tuin, garage, huisdieren en dergelijke) en je krijgt een offerte via de mail toegestuurd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en nieuwe ontwerpen.

Over Studio Urf&Ogel

STUDIO URF&OGEL is een shop vol illustraties, geboortekaarten, ansichtkaarten, posters, kralenhangers en muurstickers.

Grafisch ontwerper en Illustrator Cindy Terpsma – de Schepper is het creatieve brein achter de ontwerpen die eenvoudig zijn, maar wel met een knipoog.

De illustraties hebben altijd een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten. Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl

Verzending

Indien de producten op voorraad zijn is de gemiddelde levertijd in Nederland 1 tot 3 werkdagen.

Bij custom made producten staat de levertijd bij de items zelf of in overleg.

Voor verzendingen naar het buitenland geldt een gemiddelde levertijd van 2 tot 6 werkdagen.

Informatie

Tel: 06 13 45 51 13
E-mail: info@studiourfenogel.nl

Adres (geen winkel):
Prinsenboschlaan 9 - Prinsenbeek

BTW-nummer: NL001769883B78
KvK-nummer: 17230960
Bankrekeningnr.: NL31 KNAB 0256 8184 87

Volg SU&O op Facebook
Volg SU&O op Instagram
Volg SU&O op Pinterest

Back To Top