Over Studio URF&OGEL

Meneer Beer en Mevrouw Konijn waren de eerste illustraties van Cindy Terpsma, eigenaresse van STUDIO URF&OGEL. Intussen is de familie uitgebreid met onder meer een panda, pinguïn, zwaan, agent, piraat en prinses. Eenvoudige, vrolijke ontwerpen met grafische lijnen en heldere kleuren kenmerken de illustraties voor kinderen. De kleurrijke karakters spelen de hoofdrol in de veelzijdige collectie ansichtkaarten, posters, stickers en uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Familieportretten

De gepersonaliseerde familieportretten zijn een absolute hit. Het is het ultieme cadeau voor je ouders, collega’s, vrienden of studiegenoten. Leuk aan de muur in de woonkamer, op het dressoir of als naambord bij de voordeur. Stel je eigen familie samen: voor elke persoon kies je de haarkleur, de vorm van het kapsel, de bril of kleur van de kleding. Ook de leeftijd kun je aangeven, zodat de poppetjes kleiner gemaakt worden als het om kinderen gaat. De familieportretten zijn verkrijgbaar als print op stevig mat papier, op een houten plaat of als naambord voor bij de voordeur.

Kleurrijke kinderkamers

Om kinderkamers extra gezellig te maken zijn er posters in vrolijke kleuren, illustraties en thema’s. Van mol tot een stoere Engelse agent en van supergirl tot een Zeeuws meisje. Leuk in een fotolijst, hangend aan een kralenhanger of op de muur geplakt met tape. Het kan allemaal! Wil je het toch iets rustiger? Kies dan voor een mooie monochrome print. Deze komen in elke baby- en kinderkamer tot zijn recht. De posters zijn verkrijgbaar op A5 en A4 formaat.

Waar is dat feestje?

Elk kinderfeest begint met uitnodigingen die uitgedeeld worden. Met de kleurrijke uitnodigingen van de panda, pinguïn en zwaan nodig je al je vrienden op een leuke manier uit. Achterkant invullen, vrolijker sticker erbij en klaar ben je! Ook op het partijtje zelf ontbreken de dierenvrienden natuurlijk niet. Speld een button op je shirt en laat aan iedereen zien dat jij vandaag het feest-konijn bent. Vier jij binnenkort een ander feestje? Geen probleem, want STUDIO URF&OGEL heeft buttons en stickers die passen bij allerlei thema’s. Denk aan een geboorte, Halloween, Sinterklaas of Kerst.

STUDIO URF&OGEL is een shop vol illustraties, geboortekaarten, ansichtkaarten, posters, kralenhangers en muurstickers.

Grafisch ontwerpster en illustrator Cindy Terpsma – de Schepper is het creatieve brein achter de ontwerpen die eenvoudig zijn, maar wel met een knipoog. De illustraties hebben altijd een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten.