Bestellen geboortekaartjes

[vc_row][vc_column width=”1/4″][templatera id=”2128″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Bestellen: Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

HOE BESTEL IK EEN GEBOORTEKAARTJE

Heb je na het lezen van onderstaande info toch nog een vraag, neem dan gerust even contact met ons op via de mail of het contactformulier.

Bestellen

1. Kies een kaartje!

2. Vraag eventueel kleuren-staal-kaart aan.

Als je het geboortekaartje echt wilt zien en voelen is het mogelijk een kleuren-staal-kaart aan te vragen. Zo kun je de stevige kwaliteit van het papier en de kleuren goed beoordelen. Deze A4 kleuren-staal-kaart kost €2,50 maar wordt bij bestelling van het echte geboortekaartje op je factuur in mindering gebracht. Op deze kleuren-staal-kaart staan verschillende kaarten van urfenogel, de kleuren en het papier zijn zo goed te beoordelen.

3. Geef je wensen door en plaats een bestelling

Als je het modelkaartje hebt ontvangen en je bent er blij mee, dan ga je weer verder. Je plaatst een bestelling door je wensen en gegevens door te mailen. (Aantal kaartjes, welke enveloppen en of je de enveloppen eerder wilt ontvangen of gelijktijdig met de geboortekaartjes). Per mail ontvang je dan een digitale proef van het geboortekaartje. Als je nog niet weet of jullie kindje een jongen of een meisje zal worden, mail je twee namen door. De meisjes- en de jongenskaart worden dan allebei opgemaakt, zonder meerkosten. Na de geboorte van jullie kindje komt dan automatisch één kaart te vervallen.

4. Je ontvangt een digitale proef (per mail)

Nadat je aanvraag binnen is, gaat urfenogel aan de slag. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging en een digitale proef (pdf-bestand per mail). Deze digitale proef is gratis.

5. Je controleert de proef en geeft aanpassingen door of geeft akkoord

Je kijkt het kaartje zorgvuldig na en controleert alle gegevens goed. Als je correcties hebt, geef deze dan door via de mail. De gegevens worden aangepast en urfenogel stuurt je een nieuwe digitale proef toe, totdat alles perfect op het kaartje staat.

6. Na akkoord ontvang je de factuur (per mail)

Als jullie akkoord zijn met de digitale proef, mailt urfenogel jullie een factuur.

7. Na betaling ontvang je de papieren proefdruk* (en enveloppen) per post

Wanneer de factuur betaald is, is de bestelling definitief en wordt de papieren proefdruk van jullie kaartje (met de gekozen tekst) en eventueel de enveloppen naar jullie toegestuurd. Voor het vooraf toesturen van de enveloppen wordt €7,50 berekend.

* Papieren proefdruk is een hoge resolutie print, kleuren kunnen afwijken van het uiteindelijke drukwerk. Kijk bij de ‘kleuren-staal-kaart’ als je wilt zien hoe het drukwerk, de kleuren en het papier in het echt uitkomt.

8. Eventuele aanpassingen doorgeven kan nog steeds!

Mocht je toch nog iets willen aanpassen na het ontvangen van de papieren proefdruk, dan kan dit nog steeds. Het doorgeven van aanpassingen kan tot het moment van de geboorte….

9. Na de geboorte geef je de laatste gegevens door

Het kaartje ligt klaar, nu is het wachten op die lieve kleine spruit (of spruiten:-) Zodra jullie kindje geboren is, mail je de laatste gegevens door (geboortedatum, jongen/meisje, gewicht, etc.) door naar geboortekaartjes@urfenogel.nl. Vermeld altijd het bestelnummer! Ook is het verstandig daarna te sms’en of te appen naar 06-13455113 om je bericht te bevestigen.

10. Je ontvangt een laatste digitale proef

Per e-mail ontvang je een laatste digitale proef. Het is heel belangrijk dat je deze digitale proef heel goed controleert, zeker de aangepaste gegevens. Wanneer alle gegevens in orde zijn, kun je de digitale proef per mail goedkeuren. Na je akkoord worden de kaartjes gedrukt.

11. Na je akkoord (vóór 11.00 uur en zonder verdere aanpassingen) worden de kaartjes gedrukt. 

Als je nog iets wilt aanpassen kan dat natuurlijk, maar dan is er geen garantie meer dat het voor 11.00 uur nog naar de drukker toe kan.

12. De volgende dag heb je de kaartjes in huis

 

13. Controleer je bestelling

Annuleren

Mocht je na het plaatsen van je bestelling, de bestelling willen annuleren, dan kan dat. Er wordt dan wel € 40,- in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten.

Geboortekaartje op maat

Je kunt bij urfenogel ook een uniek geboortekaartje laten maken. Als je iets in gedachten hebt en je kunt het niet op de site vinden bijvoorbeeld.

Voor meer informatie kun je contact met urfenogel opnemen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]