IK STOP!

nou ja, bijna dan;-)

Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van groot nieuws! De webshop van STUDIO URF&OGEL zal een spannende verandering ondergaan en ik kan niet wachten om jullie te vertellen wat ik voor jullie in petto heb!!

Allereerst komt er een hele grote UITVERKOOP van de prachtige collectie kaarten en posters. Dit is dé gelegenheid om je favoriete items te bemachtigen tegen ongelooflijke prijzen. Of je nu op zoek bent naar inspirerende quotes, schattige illustraties of vrolijke poppetjes en dieren, voor iedereen is er wel wat te vinden. De uitverkoop is een tijdelijke gebeurtenis, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent voordat je favoriete kaarten of posters uitverkocht zijn!

Maar dat is nog niet alles! Vanaf nu kunnen jullie de prachtige familieportretten digitaal bestellen. Deze nieuwe aanpassing biedt jullie meer flexibiliteit en personalisatiemogelijkheden dan ooit tevoren. Kies je favoriete stijl, voeg je dierbaren toe, en ontvang een digitaal kunstwerk dat voor altijd gekoesterd kan worden.

Ik begrijp dat sommige van jullie wellicht liever een fysieke familieportretten zou willen ontvangen. Wees gerust, ik help jullie met diverse mogelijkheden om deze portretten af te drukken. Ik deel mijn favoriete drukkerijen/printshops en materialen met je, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het digitale bestand. Een kind kan de was doen! Heb je vragen over materialen of mogelijkheden, stuur dan zeker een mailtje zodat ik je nog wat extra kan helpen.

Deze verandering markeert een nieuw hoofdstuk voor de webshop en mijn werk als grafisch ontwerper en illustrator en ik wil jullie bedanken voor jullie steun. Het is mede dankzij jullie dat ik kan blijven groeien.

Zorg ervoor dat je onze webshop regelmatig bezoekt om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, ontwerpen en mogelijkheden. En als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta altijd klaar om jullie te helpen.

Nogmaals bedankt voor jullie voortdurende steun, en we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze vernieuwde webshop!

Liefs, Cindy

Deel dit bericht met vrienden

IK STOP!

Halloween

halloween_trickortreat-2020actie02

Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Kerstportret

Familie_dynamisch-kerst15

Wij gaan verhuizen!

Huisportretblog-barbara02