Kerstportret

Lees het gastblog van Barbara van der Werf | @bar_foodisfriend | www.barblabla.nl

Familie Portret

Een Familie portret, ik heb daar iets mafs mee.. ik weet een aantal woonkamers waar hele mooie hangen, die zo’n luide ‘OH WOW’ zucht verdienen…maar ik ben eigenlijk een chronische ‘zwevende kiezer’ ..het is eigenlijk net als wat UGG’s voor mij zijn, leuk bij anderen maar niet zo snel aan mij besteed..

De family pictures die ik eigenlijk het allerleukst vind, dat zijn die rommelige net niet foto’s, waarbij over het algemeen iedereen heel erg als zichzelf erop staat.. maar waarbij werkelijk niemand keurig in de lens kijkt en lacht zoals vooraf afgesproken, juist die maffe foto’s zijn de aller allerleukste… Zo zijn de leukste foto’s bij Opa’s en Oma’s aan de muur toch die foto’s waarbij een bult kinderen een sprong maakt en waarbij er geen 1 in de camera kijkt maar waarbij ze allemaal in een deuk liggen..

Onze gang kon wel wat van die fijne chaos gebruiken en dus deed ik rondje Insta-Moms, want zo pluk ik hier en daar nog wel eens dikke tip weg….tussen alle influence tips vind ik soms echt leuke webshops.. dus hop!.. even loeren waar the Insta-Moms over ouwehoeren..

Ik vond niet per se wat ik hoopte, sterker nog, 1 trend brandt zich op mijn netvlies, ze hebben bijna allemaal een getekend portret van het gezin, een getekend portret.. zonder gezicht… eeek!!.. why?

Net als ik besluit om die ene zotte foto op de glijbaan in Frankrijk uit printen, die ene waar ik zelf eigenlijk minder gunstig op sta, die ene die wanneer hij een seconde later was genomen een boete had kunnen opleveren van de badmeester Gestapo die daar de baas was…een seconde later had ik struggle met een bikinitop.. ik kon er toen ook al zelf nogal om lachen maar nee, niet geschikt voor uitzending zou de titel kunnen zijn.. net op dat moment valt mijn oog op ene heel gezellig beeld..

Ik klik en jawel ik ken deze webshop al, ik kocht er al een keer super leuke kerstkaarten, die heb ik nog want ja ik maakte ze kwijt een paar weken voor kerst om ze in het voorjaar achter de kast terug te vinden.. ik ga dit jaar in de herkansing…

Kerstportret, met de blonde vuurpijl en team tuig.

De Familie Portretten, gezellige, vrolijke cartooneske familie portretten.. Hooray!!

Ook in Xmas uitvoering en dan is er dus geen weg terug meer.. such a sucker for Xmas..

Na een mailtje blijkt al snel dat ik een dikke match gevonden heb, helemaal hartstikke zelf, zonder ook maar nagel hulp van een Insta-Mom ..daar kan ik dan ook zelf weer het hardst om lachen..

De aanloop is dikke voorpret, wat zijn typische kenmerken van je gezin, wat mag niet ontbreken..in mijn geval is het snel duidelijk en met ons setje nieuwe kittens die de toepasselijke naam Team Tuig hebben maken we het plaatje al snel compleet.. dankzij hun heeft onze kerstboom LETTERLIJK 12 minuten kunnen staan, zonder ook maar 1 bal, zover zijn we niet eens gekomen.. we laten hun dus de boom ombeuken en zo wordt komt ons portret tot een onwijs leuk beeld vol met persoonlijke details.

Applaus voor Cindy die met wat mail over en weer ons toch echt goed heeft weergegeven. Leg je een aantal portretten bij elkaar dan vis je met 1 blik ons gezin er direct uit.

Nu wilde ik de webshop graag lekker voor mijzelf houden maar ach…sharing is caring toch?


Familieportretten en kerstportretten vind je in de webshop van studiourfenogel.. (klik op de linkjes;-)

Deel dit bericht met vrienden

IK STOP!

Halloween

halloween_trickortreat-2020actie02

Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Kerstportret

Familie_dynamisch-kerst15

Wij gaan verhuizen!

Huisportretblog-barbara02