Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Persoonlijke Stempels!

In de webshop van STUDIO URF&OGEL kun je vanaf vandaag je eigen hoofd als stempel bestellen! Gewoon in de vrolijke en grappige hoofdjes van de familieportretten. Niet in kleur (niets staat je creativiteit in de weg hoor, kleur er maar op los) maar in zwart/wit.

Deze vrolijke en persoonlijke stempels geef je cadeau of gebruik je zelf op persoonlijke notitieblok. Briefjes van mama of briefjes bestemd voor je huisgenoten maak je nog vrolijker met deze stempels. Vrolijke gezichtjes die lijken op je moeder, opa of broertje. Geef er ook eentje aan de lieve juf of meester.

Maak van de vrolijke STUDIO URF&OGEL poppetjes de mooiste stempels!

En kun je je kapsel niet vinden? Mail me dan, of stuur een foto na (o.v.v. je bestelnummer) en dan tekenen ik het graag voor je na. Je krijgt altijd een proefdruk via de mail te zien en kun je nog iets aanpassen, zodat de stempel helemaal naar wens is! 

Ga dus naar de webshop en bestel deze vrolijke stempels. Zodat je zelf aan de slag kunt gaan en overal je eigen hoofd op kunt stempelen;-).

En wil je gebruik maken van een leuke korting? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en dan krijg je rond Koningsdag een vrolijke mail van me.

Deel dit bericht met vrienden

IK STOP!

Halloween

halloween_trickortreat-2020actie02

Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Kerstportret

Familie_dynamisch-kerst15

Wij gaan verhuizen!

Huisportretblog-barbara02