Persoonlijk cadeautje

Een persoonlijk cadeautje.

Nog een paar weken en dan. is het vakantie, tijd om heerlijk te ontspannen, het thuiswerken echt even achterwege laten en zorgen voor tijd samen in het zonnetje. Nog 1, 2 of 3 weken, naargelang waar je woont in Nederland. Dus nog heel eventjes tijd om iets leuks te verzinnen voor die leraar die zo grappig de online-gymles verzorgde. Die verhalen aan het voorlezen was en zorgde dat de kinderen dagelijks eventjes tijd had om grapjes te maken via Teams;-)

Nieuwe ideeën laten soms wat lang op zich laten wachten;-) Hier nog een tip voor een afscheidscadeau voor de juf of meester. Een vrolijke button! Vanmiddag heb ik alles in de webshop gezet, met alle opties. Voorbeelden gemaakt, buttons gefotografeerd en gezorgd dat alles duidelijk in de webshop staat. ⁠

Maar hou er rekening mee dat dit handwerk is en het is dus niet vandaag besteld, morgen in huis! Buttons heb ik redelijk veel op voorraad, maar als je zeker wilt zijn van een bijzonder cadeau, zorg dan dat je er snel bij bent;-)⁠

De vrolijke poppetjes hebben in dit portret een extraatje gekregen, een combinatie van kleur en zwarte lijnen. De poppetjes lijken wat te zweven omdat de zwarte lijn los staat van de achtergrondkleur.⁠ En het mooie is dat deze button natuurlijk ook te gebruiken is voor de hele familie. Voor een trouwdag, een jubileum. Een unieke vervanging voor een corsage!

Maar, deze sfeer is wel heel vrolijk en modern. Een vrolijke twist op een bestaand portret, ga maar snel kijken in de nieuwe webshop naar deze vrolijke button.

Deel dit bericht met vrienden

IK STOP!

Halloween

halloween_trickortreat-2020actie02

Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Kerstportret

Familie_dynamisch-kerst15

Wij gaan verhuizen!

Huisportretblog-barbara02