Kerstportret

Kerstportret

Vrolijke kerstportretten, zonder dat je daarvoor je luie stoel uit moet! Want op de familieportretten van Studio Urf&Ogel komt iedereen goed uit de verf en staat iedereen in een mooie kersttrui, met kerstdecoratie te glimlachen.

De familieportretten zijn een schot in de roos. De gepersonaliseerde portretten hangen al bij vele huishoudens aan de muur. Reden om de collectie uit te breiden met deze vrolijke kerstvariant. Ook je huisdieren kunnen hierbij en krijgen ook een kerstkrans of slingers om hun oren. Kies je eigen portret, kies je kapsel, haarkleur en welke versiering je wilt. Iedereen krijgt dezelfde trui aan, maar de kleuren mag je zelf uitkiezen en natuurlijk ontbreken de kerststerren niet.

 

Naast het kerstportret op papier kun je ook je eigen kerstportret als ansichtkaart bestellen, of laat ‘m afdrukken op een mok of tegeltje. Keuze genoeg! En als je zelf een ander idee hebt, laat het me dan weten zodat ik kan zoeken naar een passende oplossing!

GIVEAWAY!
Kijk op mijn Instagram account voor een hele leuke GIVEAWAY van dit portret. Deze leuke actie doe ik graag samen met met de leukste apotheker van België, ibizalover en mama van 2 prachtige meisjes: @t.i.e.n.a. ⁠Dus check snel de post met bovenstaand Kerstgezin op mijn IG account en doe wat er wordt gevraagd om mee te loten voor een gratis Kerstportret!

Maak nu kans op een GRATIS kerstportret van STUDIO URF&OGEL van je eigen gezin! ⁠

WAT MOET JE DOEN! ⁠
💛 Volg @t.i.e.n.a.⁠
💛 Volg @studiourfenogel⁠
💛 Tag minimaal twee mensen die zo’n portret ook wel kunnen waarderen. ⁠
💛 Voor een extra winkans geef je ook een comment voor deze actie bij @t.i.e.n.a.⁠
💛 Op 28 november maken we de winnaar bekend. Succes!⁠

📸@t.i.e.n.a.⁠ ⁠

 

Over Studio Urf&Ogel
Grafisch ontwerper en illustrator Cindy Terpsma-de Schepper is het creatieve brein achter Studio Urf&Ogel. Met haar toegankelijke en kleurrijke ontwerpen weet zij keer op keer te verrassen. Tip: op de website vind je leuke gratis printables die je kunt downloaden.

Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl.

 

 

Deel dit bericht met vrienden

IK STOP!

Halloween

halloween_trickortreat-2020actie02

Nieuw! Uitbreiding van de portretten!

Kerstportret

Familie_dynamisch-kerst15

Wij gaan verhuizen!

Huisportretblog-barbara02