Zomervakantie 2023

De zomer is in volle gang en bij STUDIO URF&OGEL kunnen we niet wachten om van de zon te genieten! Maar voordat we onze strandstoelen en zonnebrillen tevoorschijn halen, wil ik jullie informeren over de vakantiesluiting van de webshop en een geweldige verrassing!

Hoe en wat?

Ten eerste, goed nieuws: tijdens onze vakantie kun je nog steeds jouw favoriete items bestellen! Of het nu gaat om die prachtige familieportretten, betoverende posters of unieke kaarten, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw zomer een beetje specialer te maken. Dus voel je vrij om door onze collectie te bladeren en jouw bestelling te plaatsen.

Houd er echter rekening mee dat alle bestellingen die tijdens de vakantie worden geplaatst, pas na terugkeer worden verwerkt. Na 20 augustus ga ik weer aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw bestellingen met liefde en zorg worden afgehandeld.

Maar nu komt het beste deel: ik heb een hele grote uitverkoop voor jullie in petto! Profiteer van geweldige kortingen op heel veel papieren producten, bijvoorbeeld prachtige posters, vrolijke kaarten of grappige stickervellen en nog veel meer. Het is de ideale gelegenheid om alvast je kerstkaarten in te slaan, of om een uniek cadeau te vinden voor iemand speciaal. Zorg ervoor dat je niet te lang wacht, want de voorraad is beperkt en deze geweldige aanbiedingen vliegen de deur uit!

En op = op!!!

Wanneer?

De vakantiesluiting begint op 25 juli en duurt tot 20 augustus 2023. Gedurende deze tijd kun je ons nog steeds bereiken via e-mail, maar hou er rekening mee dat mijn reactietijd langer zal zijn dan normaal. (eerst moet die telefoon natuurlijk gezocht worden, dan afgestoft en wat was de inlogcode ook weer;-) Je snapt het wel, vakantiemodus = ON!. Alvast bedankt voor jouw geduld en begrip.

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen in STUDIO URF&OGEL. En wens jullie, samen met mijn gezin, allemaal een geweldige zomer vol onvergetelijke momenten. Geniet van de vakantie en maak mooie herinneringen!

 

Tot binnenkort!