KERST!!

Deck the halls and all be merry.... tralalalala lala la laaaaaaa

tekst tekst

 

Informatie

Wil je weten wat een huisportret ongeveer gaat kosten? Natuurlijk begrijp je dat elk huis anders is en de prijs afhankelijk  is van de hoeveelheid details die je wilt laten zien en het starttarief van een huisportret begint bij  €125,-. (incl. btw en eventuele afdruk op A4 formaat)

Als je nog grote extra’s bij je huis wilt laten tekenen (bijvoorbeeld, de tuin, garage, achtergrond etc.) dan kan dat ook. Maar ook die vrolijke kat kan voor het raam verschijnen, of misschien loopt de huis-duif wel over de heg. Omschrijf bij je aanvraag goed wat je wilt, zodat je een passende prijs toegestuurd krijgt.

Bestellen

Bestel via de volgende link het huisportret. Vul de lege velden in en omschrijf zo goed mogelijk het huis. Geef ook aan welke details van bijvoorbeeld de tuin, huisdieren of poppetjes je wilt gebruiken in je portret. Ook een fiets, bakfiets of zo kan erbij gezet worden.

Het bedrag dat je betaalt bij het bestellen van een portret is een aanbetaling. Als het portret klaar is (nadat het goedgekeurd is door jou, via de mail) volgt een betaalverzoek voor het resterende bedrag. Bestel hier je huisportret!

Familie_zwartelijn-kerst03

Familieportret – Kerst! op een rijtje

29,50

SUO_fullbody-kerst01

Familieportret – van top tot teen – Kerst!

49,50