skip to Main Content

Er bloeit iets moois deze lente!

HOE HET BEGON

Alles wat mooi is komt uit Japan, dacht Ingrid. Maar in plaats van elke keer naar Japan toe te gaan, haalde ze Japan naar Amsterdam, naar haar mooie webshop www.roppongi.nl. Als je deze webshop nog niet kent, moet je zeker eens een kijkje nemen. Alles wat mooi is aan Japan, kun je daar vinden. Van een heerlijk kopje thee, tot keukenaccessoires. Van warme sokken (met tenen erin;-) tot de mooiste woondecoratie. Lieve en mooie cadeautjes die ze dan ook nog extra speciaal inpakt voor je.

⁠Ik leerde Ingrid een tijdje geleden kennen via “Sell Your Stuff Online“, een heel fijn platform voor online ondernemers. Nu kletsen regelmatig lekker bij met nog een aantal andere onderneemsters en dankzij een initiatief van Mariko van SYSO werken Ingrid en ik deze lente samen aan een super tof project. Wil je weten wat voor moois er bloeit in onze shops, lees dan lekker verder.

Bij een van onze eerste ontmoetingen gaf ik een pakketje cadeau met een stickervel erin. Gelijk zag Ingrid de gelijkenis met kawaii, de vrolijke Japanse tekenstijl. Haar brein draaide meteen op volle toeren. Die stickers zijn namelijk ideaal om je fotoalbum of invulboek op te vrolijken, om een uitnodiging te maken, of een cadeautje te versieren. Leuk allemaal, maar je kunt ze dus ook gebruiken om je Monbento Tresor te personaliseren. In deze bentobox kun je een paar tab plaatsen onder het venstertje bovenop de bentobox. Zo maak je je eigen persoonlijke schatkist en als je deze nieuwe stickers gebruikt, krijg je er gelijk een flinke dosis Japan overheen.

ROPPONGI meets STUDIO URF‡OGEL

Natuurlijk hebben de meeste figuurtjes wel al een behoorlijke dosis Kawaii, maar een echt Japanse stickervel was nog een flinke klus. Gelukkig kwam Ingrid daar handig van pas. Met haar kennis over al wat mooi is in Japan, stroomde mijn inbox vol met typisch Japanse iconen. Deze icoontjes hebben een SU&O sausje gekregen en kun je dus prima gebruiken om al je cadeautjes mooi in te pakken, je enveloppen te versieren of juist die Monbento Tresor te personaliseren.

DE STUDIO URF&OGEL BENTOBOX

En om je nu te laten zien hoe leuk en handig die bentobox is, heeft Ingrid ‘m gevuld met mijn lievelingslunch! Hoe leuk is dat! Bruin brood met zalm en avocado en als toetje een wafel met bruine basterdsuiker en aardbeien toe. Smullen maar! Meer lekkere Japanse recepten kun je HIER vinden, maar ga zeker ook eens naar haar webshop toe, want als je daar niet kunt slagen voor een mooi cadeau, nou, dan lukt het je nergens.

Dus, vul je bentobox, doe er één van de vrolijke stickers in en trek erop uit, er bloeit zoveel moois deze lente!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en nieuwe ontwerpen.

Over Studio Urf&Ogel

STUDIO URF&OGEL is een shop vol illustraties, geboortekaarten, ansichtkaarten, posters, kralenhangers en muurstickers.

Grafisch ontwerper en Illustrator Cindy Terpsma – de Schepper is het creatieve brein achter de ontwerpen die eenvoudig zijn, maar wel met een knipoog.

De illustraties hebben altijd een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten. Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl

Verzending

Indien de producten op voorraad zijn is de gemiddelde levertijd in Nederland 1 tot 3 werkdagen.

Bij custom made producten staat de levertijd bij de items zelf of in overleg.

Voor verzendingen naar het buitenland geldt een gemiddelde levertijd van 2 tot 6 werkdagen.

Informatie

Tel: 06 13 45 51 13
E-mail: info@studiourfenogel.nl

Adres (geen winkel):
Prinsenboschlaan 9 - Prinsenbeek

BTW-nummer: NL001769883B78
KvK-nummer: 17230960
Bankrekeningnr.: NL31 KNAB 0256 8184 87

Volg SU&O op Facebook
Volg SU&O op Instagram
Volg SU&O op Pinterest

Back To Top