skip to Main Content

Persbericht!

Persbericht!

Het maken van een familieportret is vaak een hele uitdaging. Je staat erop met dichte ogen, een verwaaid kapsel of een norse blik. Dat is vanaf nu verleden tijd. Want op de familieportretten van Studio Urf&Ogel komt iedereen goed uit de verf.

De familieportretten blijken een schot in de roos. De gepersonaliseerde portretten hangen al bij vele huishoudens aan de muur. Reden om de collectie uit te breiden, zodat je portret nóg leuker en realistischer wordt.

Maak een familieportret
Het familieportret van Studio Urf&Ogel is een eyecatcher in de woonkamer of als naambordje bij de voordeur. Cindy biedt de mogelijkheid zélf jouw familie samen te stellen. Voor elk familielid kies je de haarkleur, kleur ogen, kapsel en kleding en geef je de leeftijd door. Wil je je huisdier ook op het familieportret? Dat is geen enkel probleem. De portretten zijn verkrijgbaar als poster op papier, tegel, poster op hout, naambord, mok, button en geboortekaartje. Een gavere manier om je familie, vriendengroep, collega’s of studentenhuis te laten vereeuwigen is er niet!

Nieuwe collectie
Omdat de portretten populair zijn, heeft Cindy het assortiment uitgebreid. Zo zijn er nieuwe poppetjes en illustraties en kun je individuele portretten laten maken. Naast de vierkante en rechthoekige variant, kun je een portret in de vorm van een cirkel maken. Maak een geboortegel, bruidspaar of een cirkel met daarin de jarige job. Stel een gepersonaliseerd portret samen voor je moeder, vriendin of collega met de icoontjes of quotes die goed bij ze passen. Voeg bijvoorbeeld een glas wijn toe, een kaartspel of een cupcake. Ook heeft Cindy icoontjes toegevoegd voor sterrenkindjes, zodat je een persoonlijk en waardevol aandenken hebt in een verdrietige tijd.

Over Studio Urf&Ogel
Grafisch ontwerper en illustrator Cindy Terpsma-de Schepper is het creatieve brein achter Studio Urf&Ogel. Met haar toegankelijke en kleurrijke ontwerpen weet zij keer op keer te verrassen. Tip: op de website vind je leuke gratis printables die je kunt downloaden.

Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en nieuwe ontwerpen.

Over Studio Urf&Ogel

STUDIO URF&OGEL is een shop vol illustraties, geboortekaarten, ansichtkaarten, posters, kralenhangers en muurstickers.

Grafisch ontwerper en Illustrator Cindy Terpsma – de Schepper is het creatieve brein achter de ontwerpen die eenvoudig zijn, maar wel met een knipoog.

De illustraties hebben altijd een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten. Bekijk de hele collectie op www.studiourfenogel.nl

Verzending

Indien de producten op voorraad zijn is de gemiddelde levertijd in Nederland 1 tot 3 werkdagen.

Bij custom made producten staat de levertijd bij de items zelf of in overleg.

Voor verzendingen naar het buitenland geldt een gemiddelde levertijd van 2 tot 6 werkdagen.

Informatie

Tel: 06 13 45 51 13
E-mail: info@studiourfenogel.nl

Adres (geen winkel):
Prinsenboschlaan 9 - Prinsenbeek

BTW-nummer: NL001769883B78
KvK-nummer: 17230960
Bankrekeningnr.: NL31 KNAB 0256 8184 87

Volg SU&O op Facebook
Volg SU&O op Instagram
Volg SU&O op Pinterest

Back To Top